Welkom bij HAMEJA B.V.

Hameja is een bedrijf dat zich sinds 2006 bezighoud met de renovatie van de buitenzijde van woningen in de provincie Flevoland. Daarbij moet u denken aan onderhouds arme producten zoals Rockpanel, Trespa, Keralit en kunststof kozijnen. Met alle materialen die wij gebruiken zorgen wij ervoor dat u geen schilderwerk meer heeft. Wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen, dan komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Contact met ons opnemen kan via onze onderstaande websites of stuur een email naar info@hameja.nl

Wat kan Hameja B.V. nog meer voor u betekenen? Bekijk hieronder de website's of klik hier voor meer informatie en foto's

  Keralit

Met Keralit zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, of glansverlies, maar stijlvolle gevels en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. Voor alle informatie kunt u binnenkort onze vernieuwde websie bezoeken.

 

  Keralit offerte

Wilt u onze originele Keralit producten gaan gebruiken, vraagt u dan via onze keralit-offerte website een offerte op maat aan. U ontvangt binnen 1 minuut een scherpe offerte geheel op maat. Op deze website bieden wij u onze unieke service geheel vrijblijvend aan. Met alle benodigde informatie die u hier kunt vinden, kan het toch nog mogelijk zijn dat u vragen heeft, neemt u dan alstublieft contact met ons op.

 

  Schuifdeur kasten

Sinds 2007 is Hameja dealer van Raffito schuifdeuren en interieurs op maat. Deze luxe schuifdeurkasten met 15 jaar garantie monteren wij door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden.) We komen vrijblijvend bij u langs met alle materialen zodat u een juiste keuze kunt maken. En daarbij kunnen we u direct een 3-D versie van uw kast tonen, en een offerte op maat aanbieden. Het inmeten word door ons gedaan zodat u geen risico loopt dat er iets mis kan gaan.